Login

Replay Eco-Minded Flagship Store

_3d_main120410.jpg

The Replay flagship store has reopened in the heart of Milan in Corso Vittorio Emanuele. The space was designed with Replay’s new concept in mind, which focuses on rediscovering an emotional connection with nature. The eco-minded retail environment was designed by the Studio 10 design group and Fashion Box. It features a vertical garden, a water wall and an iron wall with natural light cascading all the way to the basement floor. Customers enter the industrial-inspired store by crossing a suspended walkway surrounded by a hanging garden with an 11-meter-high wall of plants and a waterfall. The space gives much-needed breathing room to fashionistas on shopping sprees in the busy city. Replay officially opens on April 15 as part of Milan Design Week.

Know what’s next. Become a WGSN member today to benefit from our daily trend intelligence, retail analytics, consumer insights and bespoke consultancy services.

WGSN Insider Bulletin

Get more Denim insights as a WGSN subscriber

Related Stories

Necessity is the mother of all invention – Introducing UBI-IND Mi Cocina

Inclusive denim: 7 For All Mankind launches extended sizes

69: Déjà Vu – A retrospective exhibit at the MOCA

Share
Tweet
+1
Share
Pin